| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Induánko,
ne, nikdy jsem nikoho nedržela za nohu. Chce jít - ať jde. Na mého bývalého muže praskla nevěra poté, co se zhroutil a skončil v Bohnicích. Věděla jsem, že se s dotyčnou schází, že za ní jezdí kolikrát i v noci, ale pořád tvrdil, že je to JENOM kamarádka. Vzhledem k tomu, že není a nebyl typ bujného chtivého samce jsem to nijak neřešila... i kdyby s ní spal, tak co. Vadilo mi, když mi ale pak nějaká dobrá duše přeposlala jejich konverzaci, ze které vyplývalo, že s tou dotyčnou nemůže být, protože má malé dítě. Pochopitelně kecal, jak to chlapi dělávají, ale dotyčné jsem poté sdělila, že naše malé dítě není naprosto žádný problém, že pokud se tak děsně milujou, nebudu jim stát v cestě. Kupodivu už o něj nějak neměla zájem, když byl pod práškama v pakárně. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.