ahoj.já jsem na sobě měla vždy něco z měkkého příjemného materiálu(aby to mimčo bylo příjemné)-třeba fleesovou mikinu,v létě bavlněné tričko.
v zimě jsem nosila mnaželovu bundu-rukávy mi byli a byla o dost širší,nebo bundu ,kterou jsem nosila těhotná
.taky jsme si ušili kapsu na nošení-s dvojtým vatelínem a mimčo bylo jako v zimní bundě,pak jsem si vzala třeba jen vestu pod manduku a nebyla potřeba široká bunda,návod na kapsu je na http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=80 . udělala jsem ji z flesu a šusťáku,ale není to na velké mimino-roční už se nevešel-koukali mu nohy.
boty tedy zavázat jdou velmi obtížně.nechala jsem mimčo vždy ležet v chodbě,obula se a pak teprve dala do manduky,pak ,když byl větší,tak jsem obouvala nazouvací boty v sedě pomocí lžíce na boty. a použití v praxi?-hlavně do města,do krámů,kam by se člověk s kočárem nevešel a nebo na kratší přechody-třeba z auta k doktorce ap.
jinak v zimě,když byl mráz,tak byl malej celej pod bundou -i s hlavičkou,jenom jsem měla trochu pootevřeno u krku a moc mu to vyhovovalo,krásně spinkal.taky se mi osvědčila dvojtá šála-na oba krky(pro většího prcka,kterému už kouká hlavička-čepici měl každý z nás svojí),upletla nám ji babička za pár korun,taktéž teplé podkolenky na nožičky.