| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj.já jsem na sobě měla vždy něco z měkkého příjemného materiálu(aby to mimčo bylo příjemné)-třeba fleesovou mikinu,v létě bavlněné tričko.
v zimě jsem nosila mnaželovu bundu-rukávy mi byli a byla o dost širší,nebo bundu ,kterou jsem nosila těhotná:-).taky jsme si ušili kapsu na nošení-s dvojtým vatelínem a mimčo bylo jako v zimní bundě,pak jsem si vzala třeba jen vestu pod manduku a nebyla potřeba široká bunda,návod na kapsu je na http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=80 . udělala jsem ji z flesu a šusťáku,ale není to na velké mimino-roční už se nevešel-koukali mu nohy.
boty tedy zavázat jdou velmi obtížně.nechala jsem mimčo vždy ležet v chodbě,obula se a pak teprve dala do manduky,pak ,když byl větší,tak jsem obouvala nazouvací boty v sedě pomocí lžíce na boty. a použití v praxi?-hlavně do města,do krámů,kam by se člověk s kočárem nevešel a nebo na kratší přechody-třeba z auta k doktorce ap.
jinak v zimě,když byl mráz,tak byl malej celej pod bundou -i s hlavičkou,jenom jsem měla trochu pootevřeno u krku a moc mu to vyhovovalo,krásně spinkal.taky se mi osvědčila dvojtá šála-na oba krky(pro většího prcka,kterému už kouká hlavička-čepici měl každý z nás svojí),upletla nám ji babička za pár korun,taktéž teplé podkolenky na nožičky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.