S tímhle mám dost zkušenost u obou dětí a syna zvlášť. Tohle se nám stává po jarních nemocech (z hlediska alternativní medicíny jsou oslabené na jaře orgány, které souvisí se strachem a úzkostí). Když se to stalo poprvé tlačila jsem na syna a výsledkem bylo totální znechucení sportu, který mu výborně šel a miluje ho, ale do kroužku už nikdy nešel. Nyní má jiný sport a když se něco takového opakuje, netlačím a samo to přejde, pár hodin vynecháme.
Stalo se nám to i se školkou po jarní nemoci (byl předškolák), nutila jsem ho a dostával se z toho půlroku, u dcery jsem již nenutila a nechala být a po 14ti dnech vše v pořádku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.