Přidat odpověď
Já jsem rodila ve Vrchlabí v roce 2001, 2005 a teď v únoru 2011. Takže mám relativně čerstvé zkušenosti. Bydlíme poblíž Hradce Králové, ale velkovýrobnu jsem pro žádné své dítě nechtěla.
Žloutenku měli všechny mé děti, ale svítit nás naštěstí nemuseli a ani žádný jiný komplikace nebyly.
Teď naposledy jsem měla pokoj přímo naproti sesterně dětských sester a úplně mě dojímalo, jakou péči a pozornost tam těm miminkům sestry věnují. Bylo tam mimčo, jehož maminka byla po císaři, tak ho měla sestřička na noc u sebe. Chovala ho, povídala si s ním, úžasný. Nikdy se mi nestalo, že by mi dítě odnesli na nějaký vyšetření, u všeho jsem byla s nima. Když svítili mimčo na sesterně byli tam s ním i rodiče. Dětské dr. jsem tam potkala dvě - tu s ruským přízvukem - připadala mim milá a pak ještě jednu (vypadala přísněji), ta nás propouštěla a protože jsem chtěla brzy domů kvůli starším dětem, pustili nás bez problémů s neodříznutým pupíkem.
Vrchlabí je postě úžasný a po třech porodech jsem z nich prostě nadšená. Myslím, že pro děti je to krásný začátek života a ten jsem jim nechtěla kazit jinou porodnicí jen proto "co kdyby se něco stalo".
Předchozí