| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milá Paní Marcelo =)
u vašeho telefonátu jsem stála.Nadávat hlavnímu vedoucímu do ,,debilů,, a ,,kreténu,, mě od vás moc vychované nepřijde.Takže se nedivte že to s vámi neřešil když jste se chovala takhle.Do tábora vás s policíí nepustí jelikož je to soukromí pozemek a nemá zájem řešit nic násilím.jestli jste maminka toho chlapečka co běhal za 5 za záchod.dostal jeden kopec za to že nesplnil svou povinost uklidit záchody a ne 3 nebo 4 jak vám tvrdil.střídají se na tom všechny děti.každý oddíl svůj záchod.i vedoucí mají rozdělenou službu.(jelikož uklízet po dětech co si tam občas natvoří to by člověk zvracel)
k vedoucímu Ondrovi.Stál vedle mě a jenom koukal co se děje (když jste telefonovala) takže jestli máte problémy se sluchem měla by jste si ho vyřešit ;-) jelikož sem za celou dobu neslyšela aby jim řekl jednoho sprostýho slova nebo že by měl v puse píštalku.Maximálně hvízdal na prsty když je svolával,ale to vy ste slyšet nemohla ;-)
a ještě jeden dodatek.Zkuste si uhlídat 24 dětí..když jsou děti rozmazlenější a rozmazlenější a jenom knouraj po maminkách,mají bujnou fantazii a absolutně nic je nezajímá jenom sedět doma u počítače.
Pořád si myslíte že všechno je jenom chyba vedoucích? já myslím že to jsou i vroubky na výchově co vy na to ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.