| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lehce jsem dočetla tak i já teda přidávám chválu HM bodyček. Rozhodně se vyplatí zainvestovat do nich - nebo koupit jeté přes MMB .. protože to vynosí miminko stráááášně dlouho (super střih) a je o velmi oblíbená značka, která se přes MMB zas dobře dál prodává.

Já používala variantu body + polodupačky, později body + punčošky - takže jsem nijak moc velikost oblečení neřešila. Teď mám pár Next tepláčků, které mají dost nízký sed, takže s většinou - resp. vycpanější plínkou ven je to takové napjaté ... ale není to až tak hrůza. Hodně holkám dávám legínky - to se poddá na jakoukoliv plenku (zas je mám z HM snad za 80Kč a mám pro každou z holek dvoje a furt točím dokola, pro Filípka teď mám strašně oblíbené jedny kalhoty s kšandama .. jsou měkoulinké a taky krásně prostorné pro plenku (taky je to HM) ... chce to prostě na ten střih oblečení kouknout. Ne každá velikost je stejná ... HM obecně dělá ty bodynka o kousek větší než jsou jiné značky - ale jsou šité tak dobře, že prostě u krčkk to krásně drží, rukávek se dá zahnout (když je něco fakt větší) a v těle je to tak akorát široké, že to krásně sedí. Takže já hlasuju pro Body HM a polodupky nebo punčošky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.