| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bathory, tak to jsi na tom celkem dobře, alespoň něco máš:)
Já nemám s tátou moc dobré vztahy, takže ze slušnosti mu dám nějaké dárkové balení piva, nebo dobrý likér. A fakt chce každý rok bačkory~;)
S mamkou to je fajn, vždy je to kožená peněženka, pěkný svetřík, ale letos jsem přemšlela, že jí pořídím nějaký ten vkendový pobyt, ale nevím, abych nenaletěla...Slevomat apod. je toho plný, ale já to nikdy nezkoušela.
Syn sám neví, takže Lego, už ukazoval i jaké mu chybí v té sérii, co sbírá a líbily se mu Monopoly ČR. A ještě mi říkal, že to má tak půl napůl s tou vírou v Ježíška:) prý by chtěl nějakou skate mikinu~e~ tak to je asi nějaká móda, ale syn neví, jestli Ježíšek by to trefil~t~
Ale chlapovi nevím, fakt nevím...máme doma takovou "pařby místnost"~;), kam se zvou návštěvy, mimo ostatní byt, kde se kouří a odešla nám tam tv, hodně tam na ní koukal, ale já se v tom nevyznám a taky za to nemůžu dát 8.000,-...stačila by nějaká malá na zeď...ale nevím...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.