| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn dostane od nás tašku přes rameno s oblíbeným anime hrdinou a wallscroll do pokojíku, možná nějakou knížku, ale on moc nečte ani nelistuje, spíš si to co ho zajímá hledá na netu+ oblečení nějaké; mladší něco k vláčkodráze, možná nějaký kousek lega a oblečení, manžel peněženku, mikinu a jestli našetřím, tak nějakou menší permanentku do místního bazénu. Já dostanu komiksy. Sestra si řekla o dobré žehlící prkno(tak to už skoro mám doma), já chtěla na oplátku nový toastovač. Švagrovi to jistí flaška nebo malý soudek, pro malinkou neteř mám kuličkodráhu a koupím ještě něco s kočičkou(je uplně jedno co to bude, je do kočiček blázen). Tcháni tu na vánoce nebudou, tak se teď dárky neudu zabývat, rodičům jako každoročně netuším(otci asi košile, mamce nějaký svetřík), to samé bratr, tam jsem v koncích uplně. ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.