| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jinak ta dr., co jsme ji tu probíraly, je opravdu svérázná. Nejdřív mi přišla dobrá, ale pak už mě štvala. Ona se s těma miminkama pořád mazlí, až to není upřímné. Pořád říká ty jsi úžasné báječné miminko atd. Chvílema jsem nevěděla, jestli zkouší reflexy nebo si s ní hraje. Kanavit bodá okamžitě, to bys musela hlásit předem - já to nechala, říkala jsem si, že budu mít zas blinkací dítko. Na břiše mi ji nechali jak dlouho jsem chtěla, jen se ptali jestli ji unesu a pořád ji zakrývala plínkama, aby neprochladla. Ale celkově se dá říct, že ta dr. není strašná, dá se s ní vyjít, připadá mi, že si tě otipuje na začátku a pak si k tobě dovolí víc nebo míň.
Dětské sestry jsou dobré všechny, ta Lenka se s ničím nemaže, ale zase s ním mám dobrou zkušenost s kojením. Tomu tam rozumí snad nejlíp.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.