Ahoj, je mi to moc líto! Já jsem měla vyvolávaný potrat před téměř 3 měsíci, v 19. týdnu. Diskutovala jsem tehdy tady online, tak se podívej, jestli chceš, jak to probíhá http://www.rodina.cz/nazor15765293.htm
Miminko pak odnesli, ani mi ho neukázali (to mě docela mrzí), zahlédla jsem jen takový uzlíček.
A jestli se to dá zvládnout? Když jsem se to dozvěděla a prožívala to, tak jsem myslela, že ne.
Celý následující měsíc (vlastně skoro dva) jsem byla dost mimo. Mám pocit, že mi přeskočilo, jak byly Vánoce, tak jsem pořád nakupovala a nakupovala, ač žádný takový maniak nejsem...
Hned po tom potratu jsem začala chodit k psycholožce a to jsem opravdu moc ráda, teď už to neprobíráme, mám to asi zpracovaný, chápu, že se s tím prostě nedá nic dělat. Řešíme teď moje dětství, který tedy zpracovaný nemám a jsem tak miminku vděčná, že mě k tomuto přivedlo.
Teď chodím po vyšetřeních, aby se to už neopakovalo, tak doufám, že jednou dítě přijde, já už budu srovnaná jak psychicky, tak fyzicky a všechno bude v pořádku.
Moc ti přeji, abys přežila hlavně ty první dny...