Nekupuju dětem vše co chtějí,pěkné oblečení nosí taky,ale tak zase je to otázka toho,co kdo pokládá za pěkné,že?Znám jednu maminky,která považovala za pěkné doslova hadry,které já bych použila max.na vytírání podlahy nebo leštění auta.Ne,nebyla to sociální rodina
.Knížek mají děti spoustu,ale už moc nekupuju,chodíme do knihovny,hraček dostávají hodně zejména k vánocům,během roku moc ne.Dcera příliš náročná není,tedy ne v tom smyslu,že to co se jí líbí,by nutně musela mít,a trvala na tom,to ona si k vánocům klidně napíše seznam na stránku A4,ale nemusí to mít za každou cenu a nedělá scény,když to nedostane.Ze školy někdy přijde s tím,že děti mají to či ono,ale nejedná se o žádné veledary,naposledy přišla s tím,že většina dětí má pero s gumou,kterým se dá vygumovat chybně napsané,tak ho chce,to jí s radostí koupím(80 Kč).Jinak jsem samoživitelka,takže prostě když se nejedná o žádné závratné částky,které by mě finančně zruinovaly,tak dětem koupím,jinak ne,logicky na co nejsou peníze,nekoupím.To je tak snad všude.