| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám úplně zničené zuby. Mívala jsem skvělého zubaře, ke kterému jsem chodila docela ráda, bohužel jsem u něj byla naposledy před asi sedmi lety~f~ Tehdy mně sám odmítl vytrhnout osmičky s tím, že mám jít na chirurgii, kam mně dal doporučení, ale zubařka na chirurgii byla tak příšerná, že jsem tam prostě pak už nedošla.

A tak uplynulo sedm let, za velmi bolavými osmičkami začínají růst devítky, katastrofa, všechno se dere u té kosti, jednu osmičku už to rozdrtilo, druhá shnila, no hrůza, prostě se stydím, ale je to tak.

Do toho mi vypadla plomba - asi před rokem, nebolelo to vůbec, až poslední měsíc trochu a teď při večeři mi při kousání vyjela tak šíleně ostrá bolest, že jsem se málem zbláznila.

Mimo to vím o několika dalších zubních kazech a taky běžně přecházím zubní váčky a podobně. Zuby už jsou přecitlivělé a je to v háji...

MUSÍM jít k zubaři. Ale vůbec nevím kam. Nikdo z mých známých mi doporučení nedal, můj starý zubař je přestěhovaný daleko.

Ráda bych, kdybyste mi poradili OCHOTNÉHO a HODNÉHO zubaře, nějakého, který mi nevynadá hned na první prohlídce, že jsem tam měla být už před těmi sedmi lety...

Jedná se o Brno.

Všem díky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.