Přidat odpověď
Díky holky, tak koupim tu sedačku do zadu, asi koupíme polohovací, spánek je víc než pravděpodobný :))). Marloto, ty cyklostezky v Praze vedou mimo silnici? Je to nějak oddělené? Po silnici bych si teda v Praze netroufla, bydlíme u Vinohradský, vůbec si neumím představit, jak bych se tam dostala, jak to děláš, jezdíš po chodníku?
Ještě jsem se chtěla zeptat, když je dítě v sedačce, můžete mít na zádech batoh?
K těm tůrám - my jsme koupili letos v létě (to už asi vaše dětičky kočár vůbce nepotřebovaly:))) ) Jane Powertrack - trojkolku a můžu říct, že se dostaneme v lese téměř všude. Je lehká 8kg, předtím jsme měli Quinny (je to rozdíl 7 kg a je to znát), my chodíme dost daleko okolo 20 km. Už nejsme nějak trénovaní, než jsme měli Šárku, tak jsme taky nosili bágly a unesli, holt jsme nějak zhýčkaní a taky živá potvůrka se nese jinak než věci. A do toho kočáru můžeme hodit batoh, když běží po svých, přijde mi to docela dobrý. Já mám dost zkušeností od lidí, že brali dětem kočár až do 4 let, někteří i starším. Pořád přemýšlím, jak to vyřešíme. Na jednu stranu se mi ten kočár zdá zbytečnej, na druhou stranu se nám jí nechce nosit, vždycky nás pak bolí záda. Na ty menší vzdálenosti chodí sama nebo bereme krosnu, ale když jdeme dál tak nevím.
Zatím ahoj Š+Š
Předchozí