Prosím o informaci zda má vaše nemocnice záznamy o narozených dětech i z roku 1962.Narodila jsem se v malé vesnici Podkováň a nejbližší nemocnice kam jsem mohla být převezena je právě ta vaše.Později jsem byla adoptovaná,potřebuji najít svoji lékařskou dokumentaci a už nevím jak jí mám najít.Moji adoptivní rodiče také nic nevědí.Pouze to že si mě asi ve věku půl roku vzali z kojeneckého ústavu v Pardubicích.Já sama jsem se narodila 6.8.1962 a před adopcí jsem se jmenovala Helena Obročníková po adopci Helena Drozenová.Pokud takový záznam máte jak mám postupovat abych ho zjískala.Děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.