| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Anet a únava a stres je taky často daná tím špatným stravováním.
S tím dostáním to z hlavy, to už je právě pouze a jen na tobě. S tím nikdo nemůže pomoct, ani ten psycholog, pokud nechceš. A pokud opravdu a skutečně CHCEŠ se vším všudy, dá se to i bez něj... Já třeba hubnutí oddalovala teď cca 3 roky a bylo to dá se říct ze "zdravotních" důvodů, protoe jsem řešila pro mě v tu chvíli důležitější věci, brala sem tam hormony, k tomu jsem nemohla cvičit, resp. by si to odporovalo, ale stejně to k ničemu nevedlo. Ale měla jsem pořád v hlavě to, že nejdříve budu řešit jednu věc, potom až hubnutí a jak měsíce běžely... Ale řekla jsem si dost, u mě byl tím posledním momentem ukazatel na váze a na oblečení a budu třeba půl roku cvičit a držet stravu a pak měsíc řešit něco jiného, ale z té stravy už neslevím, max. z pohybu jen na tu omezenou dobu kdy to nebude možné.
Ale myslím si, že když to budeš skutečně potřebovat, taky se do toho obuješ, budeš-li chtít.
Třeba si jen nepřekročila tu hranici, tu má každou jinde, někdo na 80ti někdo na 100 kilech..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.