Způsob mletí je důležitý, i když nevím, jestli zrovna ve vztahu k lepku.
Četla jsem knihu o stravování u nás ve středověku a vědci dělali pokusy, že mleli mouku na starých, ručních mlýncích. Byla to tedy současná mouka. A ukázalo se, že když není tak najemno umletá (což v tom starém mlýnku nejde), tak pečivo z ní je tmavé a zdravé, protože je vlastně celozrnné a to i když je z pšenice. Nedávali tam žádný cukr, protože tehdy nebyl, takže to bylo jen zadělávané smetanou nebo tam dávali různá semínka či med či sušené ovoce. Bylo to velmi dobré.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.