No, pokud netrváš přímo na péřových peřinách, ale chceš nějaké kvalitní, tak doporučuju tuhle prodejnu : http://www.styltex.cz/
V létě jsem od nich objednávala tři sady ( polštář + peřina), jedna peřina navíc v atypickém rozměru a dva malé polštářky a platila jsem necelých 5 tisíc.
Díky alergikům v rodině nemůžeme mít doma péřové výrobky, takže jsem vybírala tu náplň, která jde prát i na 95 stupňů.
jednu sadu peřin od téhle firmy máme už čtvrtý rok a pořád je v pořádku, nadýchaná, příjemná, hřeje...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.