Rodila jsem v Jičíně na jaře roku 2003. Musím říct,že už bych si tuto porodnici nevybrala. Prostředí je sice příjemné, ošetřující dětské sestřičky také. Já osobně jsem ale neměla nejlepší zážitek s porodní asistentkou a ošetřujícím lékařem v první době porodní. Setkala jsem se s nezájmem. Lékař mě odmítl dát epidurál se slovy, že už porod každou chvíli začne. Na porodním sále jsem strávila dobu od 7,30h do 20,00h, kdy se dítě narodilo.O epidurál jsem žádala po poledni. Bolesti jsem měla už dopoledne po 1-2 minutách.Až do 19,00h jsem byla bez jakýchkoliv léků, které by mi pomohly porod uspíšit.Ale holčička se narodila zdravá, za což jsem vděčna. Na porod se brzy zapomene. Tak tomu bylo i u mě.Na poporodním oddělení jsem bojovala s laktací. Miminko sálo pěkně, ale mně se mléko utvořilo až 5. den. Sestřičky měly od pana doktora zakázáno přikrmování, ale v noci mu glukózu daly. Holčička hodně plakala.Moc jsem si po porodu neodpočinula.Příště bych snad raději zvolila příkrm a samozřejmě, že bych se snažila kojit dál.Do Jičína už nepůjdu.
Předchozí