| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Navíc, mě úplně dostalo, jak taky může vypadat jídelníček od obezitologa pro člověka, kterému chutná. Už jsem věděla, že nemůžu hubnout s jídelníčkem, kde bude každé druhé jídlo něco, co mi fakt nechutná... já si potřebuju na jídle pochutnat "

Zerat,

ale já přesně tohle dodržuju. Jím věci, co mi chutnají a zároveň jsou to živiny, které potřebuju. Taky bych nemohla jen chroupat trávu. Ovoce nejím, protože jsem na něj alergická, takže jím hodně zeleninu.

"Nasyslila jsem si krabičky lock lock a večer jsem hodinu před spaním místo Rodiny či TV začala vařit, chystat si snídani, svačinu, oběd, svačinu, a pak na doma večeři - u téhle mi stačilo aspoň tušit, co si dám, příp. co si mám druhý den cestou z práce koupit. K tomu jsem přidala pohyb - běhání na elipticalu, plavání (bylo léto), ježdění na kole, chození na dlouhé procházky se psem a dětmi... Týdně jsem letěla s kilem dolů a nabývaly mi svaly, které jsem měla před deseti lety a o kterých jsem už roky nevěděla, že tam jsou."

Já si taky plánuju, co budu jíst další den, to snad dělá skoro každý, kdo se snaží zhubnout, ale nebudu tu běhat s váhou u každého zrnka rýže. To už je prostě mimo mojí ligu, prostě je mi to totálně proti srsti. Připadala bych si fakt jako nějaká anorektická blbka, promiň ~f~
Ten pohyb, který popisuješ, já provozuju se zvýšující se intenzitou 5 let a není to fakt u mě k ničemu. Jo, bezva, mám kondičku a svaly a nemám cholesterol a vysokej tlak, takže aspoň k něčemu to je, ale jsem furt tlusťoška, i když zdravá.
Zerat, ty jsi asi zrovna jedna z těch, kterým stačí malá změna životosprávy a jde t. Mě to prostě takhle nejde, mám nejspíš extrémně pomalý metabolismus.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.