Stalo se nám něco podobného. A i prostředí bylo podobné, ale bylo tam víc stolků i židlí a nebylo ani plně obsazano. Byla jsem tam ještě s mojí maminkou a s dítětem. My s maminkou jsme si u nich koupily chlebíček a dítěti šáteček z listového těsta. A k pití jsme si koupili na chodbě z automatu kávu a pro dítě jsem měla pití vlastní. A paní prodavačka nám vynadala, že prý je to "restaurace" a do té se nesmí "tahat" nic z venku. Na můj argument, že jsme si přece u nich každý něco koupily a automat je hned vedle na chodbě a rozhodně toto nepovažujeme za "restauraci", nebrala zřetel. Prý to je "restaurace" a hotovo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.