| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Chtěla bych rozpoutat diskusi na téma, co způsobilo takový trend, dávat netradiční jména? Možná pojem "netradiční jména" není to pravé ořechové, ale nevím, jak lépe to napsat. Konkrétně: bylo dlouhé období, kdy se točily stále dokola tradiční jména jako Katka, Michal, Klára, David, Jana, Hana...A těmi netradičními myslím třeba Filomena, Kryšpín, Vincent, Háta, Klotylda, ...prostě jména, co se dřív příliš nedávala. Jasně, tak asi člověk volí takové jméno, které se mu prostě líbí, ale zejména u celebrit mám pocit, že mají tendenci dát netradiční jméno za každou cenu...Kordula, Kryšpín, Cecilie....ano chápu, že má každý právo zvolit si jméno, jaké chce...asi jsem v tomto trochu konzervativní, ale osobně se mi Kryšpín ani Cecilie fakt nelíbí...ale tím nikomu neberu, že se to může líbit jemu, žejo:)
Jak to máte vy?
Modernější jména, dříve neobvyklá, dnes už běžná, jako Agáta, Beáta, Jáchym, Jorik, Vanda - ta se mi líbí a moc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.