provlhne, proto se tho nedává kupa, aby okraje byly stále křupavé a těsta tam je trochu víc, ne vyloženě do tenoučka. když je dělám na rychlovku, dělám je v pánvi jako obrácený koláč a ono to provlhlé prostě je, ale ta šťáva, jak je s medem, solí... mňam, jdu vytáhnout listový těsto!!!!! jinak se to dá dělat i s křehkým těstem, to když mám víc času a tam ho pak předpejkám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.