Ne, zastáncem mnohoženství nejsem ani omylem, jinak by mi to bylo fuk a nezakládám tuto diskusi. Prostě - někdy jsou věci trochu jinak než se zdají. Jo, všichni tu nadávají na něj, že je to prevít..ale jde o úhel pohledu. No je to asi složitější. Prostě nezlobím se na něj za to, že má někoho rád. Jsem zklamaná, smutná, nešťastná, že mu nestačím já. Ale zase tu bodou asi do mě některé rýt, že si jen hraju na raněnou laň...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.