jinak teda já mám v letadle spíš staženej žaludek, že se musím přemlouvat abych jedla (chuťově mi to chutná ale jak to krapet "houpe" tak se bojím abych to jídlo v žaludku udržela - no zatím se mi blivno nikdy neudělalo tak dobrý).
Moje děti jedí dost málo, spíš na tom letišti než pak za letu (lítáme teda na noc, takže jim to ani tak nepřijde). Řízky dělám kuřecí přírodní. Pravda na tom letišti při přestupu vypadáme trošku asi jako paštikáři
ale takových jiných existencí co tam je k vidění - se přece nebudem žinýrovat :-D. Pravda dělám svačiny krapet naddimenzované, takže po příjezdu dost zbyde. Ovšem říkám si, že riziko neplánovaného zdržení je na cestě letadlem dost velké, takže radši víc, hlad je prevít :-D.
S tím vyhazováním jídla - jednou jedinkrát jsem viděla právě na vstupu do Číny, to brali paní sýry (jsem měla chuť těm sekuriťákům pazoury zpřerážet, evidentně samé francouzské dobroty - taková škoda, číňani jsou na sýry ignoranti). Jenže jich měla asi pět krabiček v příručním zavazadle a to brali jako že dovoz "výrobků ze zvířat". Počítám že kdyby měla sendvič pro vlastní spotřebu tak jí to neseberou.