Někdy to nechápu. Dcera má kamarádku ze školky, která chodí nyní do jiné školy - na podzim na hřišti jsem ji poslouchala - chrchlala jako starý tuberák, a říkala "Já jsem byla minulý týden tady nemocná, ale jen 3 dny. Potom mě máma už poslala do školy. Ale byla jsem po chvilce tak unavená, že mě paní učitelka poslala odpočinout si na žíněnku a tam jsem usnula..." Přitom je její máma doma s mrnětem. Do práce ji nic nehoní, tak nechápu, proč své dceři ničí zdraví už od mládí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.