Co se mi osvědčilo byly ecigarety EGO. Přešla jsem na ně z důvodu podobných, jak popisuje Tragika. Mají nejdostupnější náhradní díly, nemusíš měnit celý atomizer - jenom součástka která se dá dokoupit cca 50 Kč. Náplně bych asi raději kupovala prověřené. Většinou mají výrobu z Číny a tam nevím, nevím §- já osobně nevěřím. Na mne to mělo vedlejší efekt a to ten, že jsem skoro přestala kouřit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.