Třeba byl z těch okolností kolem porodu a strachu, stresu tak plný, že o tom se mnou ani nemohl mluvit….chtěl se s tím vypořádat sám - jako chlap. V sexu jsem vždy bývala dominantnější já a po porodu se to otočilo - já to uvítala. Pak asi péče o miminko a starší syn ve škole začal mít potíže s šikanováním…. Po sexuální stránce jsme se postupně vraceli k tomu, že se sexem jsem začínala více já a pak dál a dál až začal odmítat se milovat, já hledala všemožné i nemožné jak se vrátit k tomu krásnému milování ….myslím, že s erekcí problémy nemá. Když se milujem - a to je vzácné - za poslední dva roky v průměru 1x za dva až tři měsíce - nemá problém. Jsem moc ráda, že jsi na téhle diskuzi - děkuju za všechny tvé jedinečné rady (na netu nedohledatelné) za tvůj přístup, pochopení, rozuzlení - díky Vážím si toho a oceňuju.
Cením si i rad pána - vidím v tom šanci a možné řešení - děkuju - moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.