| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemám na mysli profesionálky. Spiš pod vlivem několika diskusí o sexu v posledních 3 měsících, kde některá z vás psala, že jste měla sex na 1 noc, že nemáte problém si říct, že vám jde jen o sex atd...
Asi se některým z vás budou následující otázky zdát nepochopitelné, já jsem prostě jinak nastavená (musím se zamilovat) a s takovými věcmi prostě nemám zkušenost něco je pro mne těžko pochopitelné. Přesto by mě zajímalo, jak to vidí tyto slečny/ženy..
Tak mě vrtá hlavou několik věcí:
1. kde se vám tyto věci stávají - jen v barech, diskotékách či kde jinde?
2. k tomu cizímu protějšku jste citily něco? Nebo jste v té době byly tak nadržené, že vám bylo jedno kdo to je, hlavně že je ochoten sexu s vámi..?
3. kdo vyvíjel iniciativu - vy žena nebo to začínal hlavně muž?
4. pokud vy jako žena - byla jste si jista že on má zájem o sex s vámi?
5. A pokud ne, jak jste to zjištovaly nebo jste si to riskly A JAK??? i za cenu ztrapnění?
6. Neměly jste strach, že ten muž může být nakažený HIV či pohlavní nemocí, jak jste na poslední chvíli řešili antikoncepci a vůbec v neposlední řadě, že z toho muže se nevyklube nějaký násilník?
Klidně pište, plevelte, nějaké další otázky ještě vyplynou z té diskuse.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.