Dobrý večer, nevím, jak mám zadat novou otázku a proto možná píšu špatně- omlouvám se. Mám dost velké problémy se synem, je mu 14 let a už tak zhruba 4-5 let navštěvujeme psychiatra. Trpí různými fobiemi- strach z bouřek, hrozný strach ze školy, má málo kamarádů, a je toho více. Navíc, je už asi závislý na pc. Žiji s ním sama a je velmi zlý a to hlavně na mě. Když mu zakážu pc je peklo. Nic jiného ho nezajímá atd. Chci se zeptat, máte prosím zde někdo zkušenost s jinou léčebnou než je Motole? My bydlíme v Ostravě a byla mi doporučena léčba na psychiatrii. Bojím se toho a moc. Uvítám každou zkušenost děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.