| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

Ahoj,

mám trochu jiné zkušenosti ze šestinedělí a rodila jsem přesně o měsíc dřív. Nevím o nějaké rivalitě mezi sestrami, bylo to v pohodě. Co se týče vizity, tak nás velice slušně sestra poprosila, abychom neodcházely, poklidila a ustlala postele. Na stolcích jsme měly, co jsme chtěly a nikdo neměl námitky. Když některá z nás kojila, tak jí přišla ustlat později, nebo poprosila, aby dala vědět, že to přijde udělat pak.
Můj manžel chodil na návštěvy v šest večer i s dcerkou a zase nebyl problém (podotýkám, že bez úplatku, jenom jsem poprosila o vyjímku). V podstatě jediná námitka byla, že návštěva nebude trvat hodinu, že nám bude stačit dvacet minut, maximálně půl hodiny. Což jsme respektovaly.
Co mi vadilo, tak byl fakt, že za mnou za celou dobu nepřišla rehabilitační sestra a já si už nepamatovala, jak můžu cvičit (po císaři). Taky jsem se musela trochu pohádat s doktorem, že mám svého kardiologa, jsem s ním domluvená na způsobu léčby po porodu a v šestinedělí a že má v mých papírech podrobnou zprávu s prosbou, aby ho případě potřeby kontaktovali, tudíž nevidím důvod, proč bych měla měnit léky jenom z toho důvodu, že se panu doktorovi nelíbí. Nakonec uznal, že bude mého lékaře kontaktovat a léky se neměnily....
Musím pochválit dětské sestry, které byly fantastické. Přesto, že jsem byla druhorodička, tak se chodily ptát, jestli něco nepotřebuju, jestli nechci pomoct, ukázat, poradit a ochotně mi malého vzaly k sobě, když mi bylo v noci špatně.

Eva

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.