Nemám sušičku ani žádnou sušárnu, máme byt a je nás hodně. Třeba právě teď (prší a je vlhko) mám na balkoně prádlo. Docela slušně proschne, je jen maličko navlhlé, takže ho večer seberu vyžehlím (vlhké se dobře žehlí) a dám na vnitřní sušák na hodinku proschnout.
Kdybych měla sušit v bytě, tak už nám na hlavách rostou muchomůrky. V zimě suším taky a ještě nebyla taková zima, aby mi na balkoně to prádlo zmrzlo. Balkon krytý ze všech stran + patro + mírné zimy = prostě je jen hodně studené. Takové to prádlo, co ho člověk musí odtrhnout, to jsem léta nezažila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.