| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám kluky 9 a 5 a rivalita je mezi nimi děsná, vůbec se nesnaží si vyjít vstříc, spíš na sebe nasazují a dělají si naschvály ~7~ občas si hrajou, ale častěji je řev, hádky a vztek. A mě to děsně frustruje a ubíjí. Když neječí moc, tak se snažím nezasahovat a nechat je najít řešení, ale většinou je řev děsnej a navíc si oba na střídačku chodí s brekem stěžovat "on mi ...". Občas se mi daří je přimět ke smíru (viníka nehledám, když tam nejsem, každej vykládá svou verzi), občas mi rupnou nervy a seřvu je oba a rozeženu každého do jiné místnosti pod heslem - neumíš si hrát spolu, tak si hraj sám ~d~
U nás tedy nepomáhá, že jsou povahově každý jiný, oba paličatí a starší má AS, takže vůbec nechápe imaginativní svět mladšího a vše chce mít "správně" a podle reality ~8~
Rady bych si ráda poslechla, ale moc nevěřím, že mi k něčemu budou... jsem z toho docela smutná ~7~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.