Lenino, napsala jsem jen svůj názor. A myslet si můžu cokoliv. Anno, tak jsem kravka. Ale i sestry jsou lidi, a že se jedna chovala špatně neznamená, že jsou takové všechny. Vždycky a všechno je o lidech. Mě na Obilňáku moc pomohli a za celý pobyt jsem se nesetkala s jediným špatným přístupem ať už od PA nebo dr. na porodním nebo následně na oddělení šestinedělí. A proto Obilňák chválím a nebudu přikyvovat vám jen proto, abych pro vás byla "hezká".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.