I já jsem měla velké potíže po použití Ventolinu. Vzala jsem 1 ml Ventolinu a 4 ml fyziologického roztoku a aplikovala jsem to do dýchací trubice - mám tracheostomii už 12 let a CHOPN (chronickou obstrukční plicní nemoc). Ventolin jsem si vzala večer před spaním, začalo mi silně bušit srdce, cítila jsem tlak na prsou a slabost v končetinách. Spát jsem nemohla - asi mi vyrušil účinek léků na spaní. Po 2 hodinách mi tep klesl na přijatelnou hodnotu, Ještě jsem do sebe vstříkla 5 ml fyziologického roztoku - aby snad účinky Ventolinu zmírnil - ale bohužel se tak nestalo. Musela jsem si vzít znovu prášky na spaní, abych usnula - ty už zafungovaly. Ventolin zatím přestanu brát a proberu to se svým plicařem. Něco takového bych už zažít nechtěla. Ještě dnes ráno mi není dvakrát dobře, cítím se slabá a končetinám moc nevěřím. Nevím, co je ten Ventolin za sajrajt _ chemickému složení nerozumím - nejsem chemik. Tolik moje zkušenost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.