Kamb kliiid, matka roku jsem ja: pred 3,5 lety, cca 3 tydny po tom, co jsme se vratily z nemocnice s dcerkou (necely 1 rok), kde ji hospitalizovali s rotavirama, mi spadla z kuchynske linky - výsledkem byla praskla lebka. Koukali jsme tehdy v kuchyni z okna ja, dcerka syn a jeho kamarád a bastili dobroty a povidali si. I pod oknem mam kuch linku sirokou 60 cm. Kluci se začali postuchovat a ja je hned nechtela sprdnout, tak jsem si stoupla bokem k
lince a zacala jim vysvětlovat, at toho nechají. No a dcerka, ktera byla na ctyrech najednou zacala couvat (nikdy pred tim to nedělala), procouvala mi za zady...a slitla po zádech dolu ....😢
A letos v zari, moji pribuzny spadla jeji dcerka 2,5 roku z prolezajdy na hlavu (hřiště maji kousek od baráku a byli tam temer denne - prolezajdu mala dala mnohokrát bez problémů ) - výsledek 3 zlomene hrudni obratle a praskla lebka. V nemocnici druhy den stihla ještě spolknout knoflik, ktery mamce ukroutila z mikiny, kdyz ta si na 5 minut sedla, aby si snedla obed... Dovedete si predstavit v jakem stavu mi to ta pribuzna volala😣😨
Jinak - holcicka je v poradku, od prosince uz muze chodit - 2 mes mohla jen lézt po 4 a ležet. ..