Já se honím 23.prosince. To si dodělám všechny věci,abych na ŠD měla klid. Salát se dělá den předem,aby se rozležel. Řízky si obalím také den předem nebo si je rychle obalím na ŠD. To zabere pár minutek. Polévku také vařím 23. Douklidím si a na ŠD už mám jen pohádky a klid. Také chodíváme na hřbitov i když poslední roky někdy ne přímo na ŠD,ale pak v následujících dnech. Mít šílenou honičku na ŠD by mě nebavilo a přijde mi to zbytečné,tak možná ti,co se honí mají tu práci jen špatně zorganizovanou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.