Přidat odpověď
Tak pod kvalitou masa se dají představit různé věci. Jedna věc je kvalita masa daná způsobem chovu. Upřímně, tam velké výkyvy nebudou, ono se to chová a krmí dost podobně u velkých podniků i menších producentů (leda se poněkud liší složení krmiva, což nějakou roli hraje), jen sem tam se najdou výjimky. Jiná věc jsou domácí odchovy nebo úplně malý chovatelé s velkým podílem pastevního odchovu třeba. Ale to není nic běžně dostupného. No a pak je zpracování toho masa. Když se to porazí v nejbližších jatkách a doveze do místního obchodu, tak je to jiný než centrální rozvoz vakuovaného masa, které mívá větší prodlevy na různých zastávkách. Pak je tu zrání masa, ale zase většina je podobná, sem tam výjimka pozitivním směrem a o něco hojněji výjimka směrem opačným, kde se na to úplně kašle.
Předchozí