Mám za sebou dva porody v Klaudiánce. Před 4 lety císařem (naprosto bez problémů, při epidurálu)a podruhé v červenci 2004 se to povedlo normálně.Můžu upřímně říct, že moje zkušenosti jsou u obou příchodů miminka na svět KLADNÉ. A to jsem ten druhý porod neměla zrovna super, trval dlouho, hlavně ta otevírací fáze - zastavila se na 8cm a nechtělo se to hnout. Ale nakonec se to podařilo. Stejně jsou oba porody mými nejkrásnějšími zážitky v životě a neměnila bych! Manžel byl u obou se mnou a byl mi obrovskou oporou. Dostal kafíčko,kdykoli se mohl na cokoli zeptat nebo o cokoli poprosit. Ke konci jsem už vnímala téměř jen jeho hlas,takže jsem strašně ráda, že tam byl.Chtěla bych tímto ještě jednou poděkovat paní doktorce Lence Pitrové,která u mého druhého porodu byla a byla naprosto FANTASTICKÁ. Nemám jediný špatný zážitek ani z dalších dnů v porodnici - Amálku jsem měla celou dobu u sebe a byly jsme obě v pohodě. Všechno jsem si mohla dělat podle sebe a sestřičky se na nás opravdu pořád usmívaly a nálada tam panovala opravdu příjemná. Takže možná zase pár maminek uklidním. Přeju všem HLAVNĚ zdravá a usměvavá mimča. Marcela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.