Řešila jsem až u syna, kdy si "sloupl či odtrhl" kousek. Nestane se nic dle lékaře. U sebe - mám jedno na tváři a to také dostalo zabrat a je v pořádku.
Nicméně zde zmíněné - pokud je drážděné prádlem, dávají se pryč. Nejen znaménka, ale i jiné výrůstky. A pak záleží na přístupu kožního - některý riziková znaménka sleduje a jiný je pro jistotu nechá vyříznout hned. Zažila jsem oba případy a jsem spíše pro vyříznout - mám jedno rizikové na zádech, kde nevidím a kožní ho právě jen sleduje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.