Přidat odpověď
Je fakt, že pohřbívací kapacita některých velkých měst se asi bude brzy naplňovat, tak se hledají nové způsoby a možnosti. Na jednom hřbitově v Čechách museli prodloužit tlecí dobu (zajímavý oficiální výraz), protože tam díky specifickým podmínkám nebožtíci tlí velmi pomalu a v inkriminovaném místě se to nedá dost rychle točit. Inu pohřbívací zvyklosti jsou po světě všeliké (rozsekaná těla supům, mumifikovaní předci jako společníci v chatrči, a tak různě)
Já osobně chci spálit a spočinout v mechovém polštářku někde v lese + částečně odplynout s vodou v řece. Můj muž to má stejně, ale zrovna nedávno jsme měli půvabně morbidní debatu o tom, kde konkrétně. Míst bylo víc, takže pokud budu pozůstalá , budu jezdit na naše oblíbená místa s troškou toho odsypaného popela. Moje máma chce prý rozsypat ve Skotsku. Tak asi někdy budu mít příležitost konečně se tam podívat.
Já jsem uvažovala věnovat se vědě a mladým fešným medikům. Ale když jsem si přečetla co se s tím tělem děje, už se mi moc nechce. Myslela jsem, že si jen tak trochu a zvesela zapitvaji a pak půjdu dál. Ale prý se tělo napustí různými divnými tekutinami a je k dispozici třeba dva roky. To se mi moc nechce, být k dispozici tak dlouho. Chtěla bych to mít za sebou a za sebou rychleji.
Omlouvám se za morbiditu mně vlastní, kdo na to nemá, ať to raději nečte.
Předchozí