Když jsem ještě bydlela s rodiči, měli jsme jen bílé damaskove povlečení z maminčiny výbavy. Maminka si tam před svatbou všude vyšila monogram. Měla ho celý život. Já zas chtěla po svatbě barevné, kytickovane, tehdy jsem to musela shánět, rok 1982. A ještě jsme museli mít prodlouženou délku, BM byl hodně vysoký. A ještě si pamatuju na povlečení na chatě u tety, kam jsem jezdívala na prázdniny. Bylo zelené s růžovými růžemi. Vůbec se mi nelíbilo, ale byl to symbol prázdnin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.