Co se energií týče, to netuším. Možná to nějaké navýšení bude, ale asi to nebude žádná dramatická cifra. Určitě jsem utratila více za jídlo, obecně děti jedly více a do toho denní vaření. Více jsem platila za vzdělání dětí, každému jsem platila dva různé jazyky a to hned dvakrát týdně, ale děti si to přály a bavilo je to a budou i pokračovat. Jeden jazyk byl druhý jazyk každého z nich a druhý jazyk si vzal každý jen tak pro radost. Ušetřili jsme za cestování. Normálně bychom za ten rok jeli třikrát na letecký eurovíkend, já bych byla odjela na prodloužený víkend s kamarádkou a ještě na jednu týdenní dovolenou s kamarádkou, což se nekonalo. Ušetřili jsme za různá divadla za vstupy a tak. A asi za oblečení. I když teď o víkendu jsem za oblečení pro děti nechala v obchodech asi 20 000, tak se to trochu dorovnalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.