Já teda nevím, jaké neziskovky platí tak skvěle, že tam odchází celé zástupy sociálních pracovníků. Žádná neziskovka mi v posledních 10-15 letech nenabidla vyšší plat nez mám ve státní správě jako sociální pracovník. Takže možná jedině holky po škole, protože nezačínaji s dvacitkou jako na úřadě. A taky je obrovský rozdíl v kvalitě práce jednotlivých organizací, velmi často s nimi spolupracujeme a někdy je to děs. Ale to je všude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.