Přidat odpověď
Koníčku,
bohužel je to smutná realita - vyhazování jídla. Taky se mi to hodně příčí. Je mi líto, když se něco vyhodí doma, ale co se asi vyhazuje v hotelech, radši nevědět.
Stačí u nás ve firmě, kde se návštěvám dává k dispozici dost bohaté občerstvení a zbytky se druhý den vyhodí poté, co zůstaly přes noc v zasedačce. Jen vzácně to někdo nacpe do ledničky a ráno dá do placu. Ty návštěvy často odchází v době, kdy už tam není ani uklízečka, ani recepční a nechá se to prostě na stole. Uklízečka má povinnost ráno projít ty zasedačky a vyhodit, co tam zbylo. Už se tedy našli i kolegové, kteří si s ní domluvili, že to dojí přesto, že to bylo celý den a noc při pokojové teplotě, ale ono to většinou zkažené není. Ovoce třeba vůbec ne.
Předchozí