Přidat odpověď
Cimbur, já jsem momentálně dost bez nálady ohledně zaměstnání, bojím se, jak a co bude. Minulý školní rok jsem dělala dost aktivit nad své povinnosti, za poslední čtvrtletí jsem byla ještě navíc 2x v práci v den, kdy mám volno, mělo mi to být proplaceno v odměnách. A mé čtvrtletní odměny byly 1000 Kč. (Nepočítám 9000 za šablony, které mi byly proplaceny zpětně.) Poslední měsíce jsem nedostala ani hodinu suplování, přestože mám částečný úvazek a nemusely by mi být hodiny placeny jako přesčasové, bylo by to doplnění do úvazku a ušetřily by se prachy na odměny. Suplovaly učitelky, které mají celý úvazek (mmj. manželka ředitele). A z těch peněz se počítala dovolená, takže jsem měla míň i v červenci a budu mít i v srpnu.
No, co už. Máme novou ředitelku, tak třeba to bude lepší. Jen neumím dělat takovou tu zákulisní politiku, vlísávat se vedení, podlézat, pomlouvat. A moc mi nejde ani obrana proti takovému jednání vůči mně. Pokud mi atmosféra nebude vyhovovat, odejdu jinam. Bude mi to moc líto, mám tam ty svoje miláčky žáky, založila jsem s děckama časopis, mám tam pár spřízněných duší a už si pamatuju jména děcek, takže bych to tady nerada opouštěla, ale nechci pracovat v takové náladě, co mám celou dovolenou. To radši oželím smlouvu na neurčito a půjdu jinam.
Předchozí