Ja jsem mela ve 13 letech nohu 42. Manka ji mela taky, si pamatuji, ze jsem si nemohla koupit vubec zadny boty. Zadny pro me vhodny ıetni sandaly atd. Ja jsem zacala nosit pansky. Do ted me to stve. Ja jsem proste byla mala holka, ktera si nemohla koupit boty. Taky si pamatuji na hrozny smrad. Ted jsme byli v Praze a sedeli jsme s detma a manzelem na nabreazi za Rudolfinem. Tak jim rikam, ze jsem kousek od tamtud chodila na SS. Proc jsem se v ty dobe na nabrezi, protoze to celou dobu byıo rozkopany a zavreny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.