| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Klaudiánova nemocnice

Já jsem v mladoboleslavské porodnici rodila před dvěma lety a popravdě řečeno, už bych to nikdy neudělala. Raději pojedu 50 km do Prahy. Rodila jsem císařským řezem, protože malé se nechtělo ven pře 24 hodin. Před tím jsem si jěště musela od pana doktora vyslechnot, jak si za to můžu sama, protože jsme si s manželem udělali moc velké dítě. No věřte, že to v té situaci nebylo zrovna utěšující ani příjemné. Co mě dál dost vyděsilo, byla sestra, kterou jsem hned po převezení z operačního sálu poprosila o deku, že je mi zima a ona mi místo deky řekla, jestli náhodou nejsem nějaký cimprlich. No to bych opravdu nečekala od profesionálního personálu. Deky jsem se nakonec stejně nedočkala. A takových incidentů bylo ještě víc. Nejsem konfliktní člověk a vždycky jsem raději jen mlčela, ale opravdu jsem tady nebyla spokojená.K.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.