| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Most, o.z.

Zdavim Katie a por. as. Z
Když jsem čekala dvojčátka (už je jim 8 měsíců), tak jsem měla příšerný strach,že porodim předčasně a budu muset do Mostu. Všichni povídali samou hrůzu. A protože jsem z Kadaně, tak jsem si malovala nádherný pobyt v "krásné a všemy chválené" porodnici. Pak jsem ,ale ve 25.tt začala špinit a už jsem šupajdila do nemocnice, ležela jsem v Kadaňské porodnici 14 dní a nikdo se na mě ani nepodíval, jen každý den ozvy a záznam. Už jsem měla být propuštěná,ale začala jsem krvácet ,ale stále se nic nedělo,pak přišly bolesti a jistý pan doktor mi oznámil,že šance,že se porod zastaví, je na 50 procent a na svět by přišly dvě neživotaschopná miminka! Dostala jsem infuzi, magnezium do žíly a nakonec i injekce na dozrání plic. Začala jsem ,ale krvácet ještě víc a tak mě ve 27tt poslali do Mostu.
V Mostě jsem ležela pár dní na "hekárně", čekalo se jestli se porod ještě nedá zastavit, vypadalo to nadějně, ale už bylo pozdě. Musim říct, že por. as. se ke mě chovaly mile a byly mi pořád k dispozici. Jen u příjmu to bylo trochu nepříjemné, bavili se o mě a né semnou a já byla polomrtvá strachy o děti. Děti se narodily přirozenou cestou ve 27+2tt. U porodu jsem měla opravdu skvělou péči a za to moc děkuji. První se mi narodil chlapeček ,který měl 930g/ 37cm a za 15 min. holčička 920g/ 37cm. Díky paní dok.Píšové měly okamžitě tu nejlepší péči a nedošlo k žádnému poškození (hlavně mozku). Děti strávily v Mostě skoro tři měsíce a bylo to období smutku i radosti, ale děti jsou zdravé a to je hlavní! Proto bych chtěla poděkovat p.dok.Píšové, p.dok.Mrázkovi,který pečlivě hlídal hlavně srdíčko mého broučka a p.dok.Polanskému. A taky sestřičkám na JIRP a na od.nedonošenců.Moje děti jsou tu díky Vám!
Tak, ať si každý nadává na to,že nemocnice nevypadá jak tří hvězdičkový hotel, ale já můžu Most jen doporučit, je tam špičková péče o těhotné a hlavně o děti o které tu jde nejvíc!
Omlouvám se,že jsem se tu tak rozepsala. Přeji Všem hlavně zdravé děti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.