Dobrý deň, rada pridám aj moju skúsenosť. No Obilňáku som rodila 28.7. Musím povedať, že ako porod, tak celý moj pobyt tam bol strašne dobrý a keby som znova rodila, tak jedine tam. Chcela by som týmto poďakovať por. asistentke pí. Vinopalovej Lenke ktorá ma celým porodom previedla, bola zlatá, pomáhla mi ako mohla a splnila mi čo mi videla na očiach - musím povedať, že vďaka nej som v živote niečo tak krásne ako porod mojej dcérky doteraz nezažila. Snažila sa mi pomocť, ulahčiť a poradiť - jej prístup bol viac ako profesionálny - bol ľudský a láskavý, preto jej patrí moja veľká vďaka.
Čo sa týka odd.šestonedelia - tak tam boli sestry ako na samom odd, tak aj na kojeneckom odd. veľmi milé a ochotné. Vždy sa snažili pomocť a povzbudiť maminy, konkrétne u mňa určite - musím povedať, že ja som bola nadšená a som im za všetku ochotu, láskavosť a obetavosť vďačná.
Skutočne Obilňák splnil moje najpríjemnejšie predstavy a pokial ešte budem mať mimčo - tak pojdem určite tam...:)) Pretože tam okrem profesionality panuje aj ľudskosť k rodičkám, matkám a detičkám.
Předchozí