Ahoj,já sem v Benešově rodila v březnu a ze své skušenosti můžu říct že se to tam hodně změnilo a k lepšímu.Sestřičky jsou moc mylé a ochotné i na dětském.I lékaři jsou tu dobří.Nebudu je jmenovat protože jsem byla spokojená se všemi i když jsem rodila císařem. Standartní pokoje jsou dvoulůžkové se svojí sprchou a wc,vaničkou a přebalovacím pultem.Je to celé nově po rekonstrukci v příjemném prostředí se vším všudy co k tomu patří.Můžeš se tam také nechat vyfotografovat i s miminkem do Benešovského deníku.Ať je to podle tvých představ a máš ze svého miminka jenom radost. Ozvi se jestli to splnilo tvá očekávání. Ivana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.